Kjøttdeig i pastagrateng
Nicey spicey! |
Å denne kommer til å bli populær hjemme hos deg! Perfekt for å gi energi til de som trenger det til en større treningsøkt, eller som en belønning etter en lang og slitsom dag. Serveres med litt salat.
Dette trenger du:
Gigli Toscani Artisan Pasta 500 g
Bella Italia
Dette er en aldeles nydelig pasta som er herlig å bruke i grateng. Du kjøper den på Rema. Bare husk å koke den minst 15 minutter, da den tykkeste delen av skruene er vanskelig å få gjennomkokt.
Bruk ca 1 liter.
Som pastasaus bruker du Toros pastasaus med basilikum og ost. Den er faktisk utrolig god
Pastaen koker du - minst 15 minutter - Du kan også ha litt av kokevannet i kjøttsausen.
Kjøttsaus: Kjøp Gildes kjøttdeig. Jeg pleier å skylle den lett, særlig fra undersiden, der det pleier å være litt blod igjen. Tørk den deretter LETT med tørkepapir.
Stek kjøttdeig og ha over ferdig pastasaus. La putre i 20 minutter.
Fordel kjøttsaus og pasta i en ovnsform og gratiner med ost i stekeovn på ca 200 grader. Jeg hadde også litt basilikum på toppen.
Kokketips: Jeg hadde i litt trøffelolje i denne. Samt litt parmesan. Og har du andre osterester er det bare å hive dem i kjøttsausen (ostesausen). Bare spe ut med fløte om sausen blir for tykk.
Dette er en aldeles nydelig pasta som er herlig å bruke i grateng. Du kjøper den på Rema. Bare husk å koke den minst 15 minutter, da den tykkeste delen av skruene er vanskelig å få gjennomkokt.
Bruk ca 1 liter.
Som pastasaus bruker du Toros pastasaus med basilikum og ost. Den er faktisk utrolig god
Pastaen koker du - minst 15 minutter - Du kan også ha litt av kokevannet i kjøttsausen.
Kjøttsaus: Kjøp Gildes kjøttdeig. Jeg pleier å skylle den lett, særlig fra undersiden, der det pleier å være litt blod igjen. Tørk den deretter LETT med tørkepapir.
Stek kjøttdeig og ha over ferdig pastasaus. La putre i 20 minutter.
Fordel kjøttsaus og pasta i en ovnsform og gratiner med ost i stekeovn på ca 200 grader. Jeg hadde også litt basilikum på toppen.
Kokketips: Jeg hadde i litt trøffelolje i denne. Samt litt parmesan. Og har du andre osterester er det bare å hive dem i kjøttsausen (ostesausen). Bare spe ut med fløte om sausen blir for tykk.
Kommentarer
Legg inn en kommentar