Kyllingklubber med penne i vegetarsaus
"Delisioso", som jeg pleier å si det, deilig rett! |
I går var det lørdag, og gubben sa "La oss lage noe enkelt, kyllingklubber med pasta". Det ble jeg (naturligvis) som fikk oppdraget i å lage dette måltidet, og som vanlig satte jeg i gang med å komplisere det. Jeg gir deg derfor to varianter du kan bruke, der en er litt enklere, mens den andre smaker best.
Dette trenger du til 2-3 personer:
Kjøtt:
1 pakke kyllingklubber fra Prior
1 bakepapir
Pasta:
3-4 håndfuller penne, fullkorn eller vanlig (eller en blanding)
1 glass Arrabiata pastasaus fra Eldorado (fås på Kiwi, Spar, Joker)
Grønnsaker:
1 rødløk i biter (eller annen løk)
2 fedd hvitløk, i biter eller knust
1/2 squash i biter
1/4 broccoli i buketter
1/2 aubergine
Olivenolje til steking
Du ønsker også:
Raspet parmesanost
Enkel variant:
Avansert variant:
Du må ikke bruke aubergine, for det er jo tidkrevende å tilberede den, men det gir retten en ekstra dimensjon, altså....
Når grønnsakene er ferdige, har du over pastasaus og lar den småputre til pastaen og kyllingklubbene er ferdige. Hent fram den store pastabollen, hell over penne og pastasaus, og hiv over parmesan.
Kommentarer
Legg inn en kommentar