Trimgryta!
Denne oppskriften fant jeg i et treningsblad, og den er kjempegod.
Denne smaker veldig godt. |
Husk at ferdige bønner og linser må skylles svært godt om de ikke kommer med saus.
Dette trenger du:
1 stor løk, finhakket
4 fedd hvitløk, finhakket
50 gram revet ingefær
200 gram kokte poteter skåret i firkanter
1 boks kokte svarte bønner eller
1 boks kokt bønnemiks fra Kiwi
1 boks kokte kikerter
200 gram kokte linser
2 pakker babyspinat
1 boks tomater
2 biter kyllingbuljong eller 2 ss kyllingfond
1/2 squash
1/2 paprika
1 ss paprika
1 ss karri
1 ts spisskummen
1 ts kanel
Olivenolje, vann og salt og pepper
Dette gjør du:
Stek løk og hvitløk i en stor gryte, gjerne støpejern, til den er blank. Stek videre med opphakket squash og paprika i ca 15 minutter. Ha i ingefær. Hakk opp spinat og rør i. Ha i tomat. Ha i krydder. Kok linser ved siden av i ca 10 minutter, renn av og ha i. Fyll vann så det dekker ingrediensene. La det surre i 30 minutter. Ha i bønner og varm opp i ca 10 minutter.
Server gjerne med fersk koriander og ris, eller ristet brød med smør og ost. Nam, nam.
Kommentarer
Legg inn en kommentar