Trimgryta!


Denne oppskriften fant jeg i et treningsblad, og den er kjempegod.

Denne smaker veldig godt.

Husk at ferdige bønner og linser må skylles svært godt om de ikke kommer med saus.

Dette trenger du:

1 stor løk, finhakket

4 fedd hvitløk, finhakket

50 gram revet ingefær

200 gram kokte poteter skåret i firkanter


1 boks kokte svarte bønner eller

1 boks kokt bønnemiks fra Kiwi

1 boks kokte kikerter

200 gram kokte linser

2 pakker babyspinat

1 boks tomater

2 biter kyllingbuljong eller 2 ss kyllingfond

1/2 squash

1/2 paprika

1 ss paprika

1 ss karri

1 ts spisskummen 

1 ts kanel

Olivenolje, vann og salt og pepper


Dette gjør du:

Stek løk og hvitløk i en stor gryte, gjerne støpejern, til den er blank. Stek videre med opphakket squash og paprika i ca 15 minutter. Ha i ingefær. Hakk opp spinat og rør i. Ha i tomat. Ha i krydder. Kok linser ved siden av i ca 10 minutter, renn av og ha i. Fyll vann så det dekker ingrediensene. La det surre i 30 minutter. Ha i bønner og varm opp i ca 10 minutter. 

Server gjerne med fersk koriander og ris, eller ristet brød med smør og ost. Nam, nam.


Kommentarer

Populære innlegg