Velsignede vår!

BREIVIKA.

Endelig skinner sola igjen over Breivika. Mitt favorittsted for tida å spasere til. Den lille øya foran deg kan man også besøke, når det er fjære sjø.

Derfra har man utmerket utsikt ikke bare mot havet, men også inn mot Bodø by: Biblioteket, Scandic Havet og SAS, og det gamle militærfortet på andre siden av sundet. I området er det populært å grille, det er også et lite lysthus og en fotballbane.

Når vinden står fra havet, er det surt og ekkelt. Derfor har jeg ikke lyst å bosette meg her, for om vinteren er det stor forskjell å bevege seg her og litt lengre inn og opp i byen, der det er mer lunt.

På en varm sommerdag er dette helt klart et fantastisk uteområde, og det er også her du finner bystranda vår, som til forveksling ikke ser ut som en strand, bare et åpent område der flo og fjære strømmer inn. Samtidig er det ikke langt unna kloakkutslipp, så det er vel ikke her du vil slippe løs de minste for å svelge vann...Byen savner en ordentlig bystrand, synes nå jeg. Hva med en brygge som går ut i havet, som vi kan bade fra? Tips herved servert!


Kommentarer

Populære innlegg