torsdag 21. juli 2011

GRILLFEST I HEIMEN


TIL 5-6 VOKSNE

4 500-grams pakker med fløtegratinert poteter has i den store langformen til stekovnen, dryss lett over med gulost. Den has midt i ovnen på 225 grader og stekes ca 20 min. Du setter den inn samtidig som du legger kjøttet på grillen.

Kjøtt: 7-8 stykker ytrefilet, avhengig av størrelsen på stykkene og hvor sultne folk er, marineres i olivenolje med en god dæsj tigersaus, litt sitrondråper, dolly dimple kreolsk krydder (har du ikke, dropper du dette kryddet) og litt spisskummen og paprika. Og selvfølgelig salt og pepper.

Legges på grill i ca 20 minutter, salt og pepre mer etter ønske. Ferdig når den er brun og litt svidd enkelte steder.

Salaten kan være enkel, med isberg + rucola, tomat + agurk, og gjerne litt skivet rødløk. Ha over litt sitron og olivenolje. Dressing ved siden av.

Ha gjerne potetsalat fra butikken også, folk liker det.

Serveres med brus! Cola og Villa og Solo er godt!

Annet tilbehør kan være chips og bernaisesaus og ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar