Kylling Cordon Bleu med makaronigrateng
En delikat og velsmakende rett. |
Hurra, i dag ble det å lage chicken cordon bleu med makaronigrateng. Denne retten kommer alle til å like. Jeg anbefaler dog å skjære kyllingbrystfileten i to, for å gjøre det lettere og raskere å tilberede den, samt at det sikrer et gjennomstekt resultat på alle biter.
Dette trenger du til 4 personer:1 pakke Prior kyllingfilet, ca 4 hele biter
1 pakke gorgonzola ost fra Rema
Brødrasp eller griljermel
3 egg pisket i en bolle
Mel til å vende filetene i
krydder: paprika, santa maria pizzakrydder
1/2 pakke makaroni
2 pakker Toro pastasaus med basilikum og ost
2 pakker fløte
ost til gratinering
Dette gjør du:
Bank kyllingfiletene flate. Skjær dem i to på langs. Krydre med salt og pepper og diverse. Gni inn gorgonzola. Jeg brukte også Coop sin blåmuggostdip.
Vend filetene i mel, så egg, så brødrasp. Stek 10 minutter i stekepanne med margarin.
Ha i ovn og etterstek på 200 grader i 10 minutter. Du kan ha filetene på stekepapir i ovnen.
Pasta: Kok makaroni. Kok opp og lag ferdig pastasaus som beskrevet på pakken. Jeg brukte fløte men du må gjerne bare bruke melk i stedet.
Hell makaroni og saus over i en ildfast form og hiv på ost til gratinering. Sett inn i ovn 5-10 minutter, til overflaten er gylden og bobler.
Da er det bare å nyte!
Kommentarer
Legg inn en kommentar