Enkel kyllingpai

Ikke kast bort din verdifulle tid på å lage paideigen, kjøp den fra Eldorado så er du snart i havn, og som alle vet: Kyllingpai er deilig! Du kan bruke de grønnsakene du har i kjøleskapet, squash, aubergine, gulrot, broccoli, så blir du kvitt dem på en flott måte. Om du velger gulrøtter kutter du de, pittesmå og forkoker dem i 10 minutter.

Du trenger:
1 paiform eller en vanlig rund kakeform

Eggestand:

2 dl fløte
2-3 egg
Litt fersk krydder som timian, oregano eller koriander.
1 ss salt og litt pepper
1 Ts paprika og gjerne litt pizzakrydder eller annet urtekrydder.
Litt raspet ost og gjerne litt parmesan, noen spiseskjeer.

1 pakke Gilde kylling filetstrimler.

1/2 squash i biter
1/2 paprika i biter
1/2 løk, eller purre/ vårløk
1/2 aubergine i biter.

Pizzakrydder, salt og pepper, paprika.

Grønnsaker og kylling skal være ca 400 gram, eller 10 toppede spiseskjeer.

Surr grønnsaker i ei panne, kutt kylling og stek lett.

Kle formen med paideig og forstek i ovn 15 minutter på 200 grader.
Ta ut formen, ha over blanding og deretter eggestand. Stek midt i ovnen i ca 20-22 minutter.

Server med salat. Velbekomme!

Kommentarer

Populære innlegg