Hvitløkspotet i stekepanne

Hvitløkspotet - smaker godt til alt mulig.

Jeg er kjent for å ha mange duppeditter på kjøkkenet. Det er kjeler og stekepanner til alt mulig, men en ting jeg ikke har anskaffet meg, er sous-vide eller air fryer. Jeg har andre måter å lage kjøtt på enn sous-vide, og air fryer høres i mitt hode ut som noe som er tørt.

Bruk gjerne morter.
Her er oppskriften på saftig potet marinert i hvitløk. Det smaker godt til pølser og egg, for eksempel. 

Dette trenger du:

4 store poteter

3 fedd hvitløk

4-5 cherrytomater

Stekeolje

Dette gjør du:

1. Skrell potet og skjær i fine pommes frites - sticks.

2. Mos hvitløk og tomat i morter.

3. Varm opp en stekepanne med stekeolje.

4. Stek på middels varme i ca 20 minutter.

 

Kommentarer

Populære innlegg