|
Hiv på litt paprika og la det grille med.
Folkens, nå er det på tide å grille igjen. Rengjør grillen, kjøp kull, og fyr opp. Husk at når du er ferdig å grille, kan du bruke det gamle kullet om igjen. Dette gjorde vi feil i en årrekke; å tømme grillen for aske for hver gang vi brukte den. Det du gjør er å beholde alt til neste gang du skal grille, fylle på litt nytt kull, og bland det gamle og det nye kullet sammen. Det er billigere, og bedre! Hurra!
|
|
Rødspette er lett og greit å grille.
|
I dag har vi grillet lammekoteletter og rødspette. Som tilbehør hadde jeg paprika på grill, og i tillegg litt basmatiris og ratatouille.
|
Det tar bare 20 minutter å grille disse lekre kotelettene.
Lammekotelettene bør være så tynne som mulige. Skyll godt av så alt blod forsvinner. Hell over en marinade med olivenolje, sitron, salt og pepper, malt spisskummen og malt paprikapulver. Ja, og en dæsj tabascosaus eller tigersaus. Det gjør susen. Hiv på grillen og vend med jevne mellomrom. Ferdig på tjue minutter.
|
Kommentarer
Legg inn en kommentar