Brune bønner/ bønnestuing
Ok så dette ser ikke fantastisk ut. Men jeg lover deg at dette kan bli riktig så bra.
Kjøp en pakke tørkede brune bønner. Hell innholdet over i et dørslag. Ha vann i en kasserolle, og la bønnene stå i vann i ca 16 timer (over natta). Skyll av.
Kok opp vann i en kasserolle med en damprist nederst (så bønnene ikke skal sette seg fast i bunnen). Ha i bønnene og kok 1 time. Hell av overstyrende kokevann. Ha i litt salt.
Hell bønnene i blender og kjør maskinen til alt er godt blandet. Ha i litt og litt vann sånn at blandingen ikke blir så tykk at den ikke kan flyte.
Frys i poser.
Tilberedes slik:
1. Stek litt hvitløk med tomat og bland i stuingen. Krydre med salt pepper spisskummen (malt).
2. Stek eggerøre og bland i stuingen.
Kommentarer
Legg inn en kommentar