Deilig pastagrateng med kjøttdeig, grønn paprika i fløtesaus.

Etter snørydding er det deilig å kose seg med en lang dusj for å få bort svetten. Jeg kan i dag tilby en superherlig grateng som lages på 1 time, og som alle garantert liker. Jeg har ikke lagt ut bilde for den blir så fort spist opp..

Du trenger:

250 gram penne, ferdig kokt
1 kokt broccoli i mindre biter
1 pk kremfløte, 7 dl
1 hakket løk
1 pk gilde kjøttdeig 
1 finhakket grønn paprika 
1-2 ss salt
1 ss pepper
1 ss santa Maria pizzakrydder 
1/2 ss malt spisskummen
1 ss paprika
2-3 bokser med rett i koppen potetmos fra Tore

Dette gjør du :

Først setter du ovnen på 225 grader, sett inn en ildfast stor form, gjerne med lokk, og la den varmes opp mens du lager maten.

1. Stek løk og kjøttdeig, ha i paprika og rør sammen med krydrede. La det surre litt.
2. Kok penne, kok broccoli.
3. Kok vann og lag potetmos.
4. Ha litt smør og olje i bunnen, legg så kjøttdeig nederst. Ha penne og broccoli over,  og fortsett slik lagvis. Ha et godt lag med mest penne øverst, og deretter legger du potensen over som et lokk.
La den stå tretti minutter i ovnen, og ta av lokk/folie de siste minuttene for å skjerpe potetmos.

Server, gjerne med salat, men det er ikke et must. 

God Appetitt!


Kommentarer

Populære innlegg