Verden beste biffwok med ris og chips
Nam, nam! |
God saus! |
1 pk biffstrimler
salt/pepper
stekeolje (raps)
1 løk i skiver
1 stilk vårløk (kan sløyfes)
1/2 paprika i strimler
1/2 liten squash i tynne strimler
1 gulrot i tynne strimler
1/2 liten broccoli i små buketter
1 pk Blue Dragon woksaus, chili teriyaki
Dette gjør du:
Krydre biffen med salt og pepper, piffikrydder og ha sausen over. Mens den marineres, steker du løken myk med litt olje. Ha i grønnsakene og la det surre til de er myke, gjerne litt under lokk. Krydre med litt salt og pepper.
Skru opp varmen på maks før du har i biffen, la den steke i panna med resten av grønnsakene i ca 10 minutter. Test biffen med kniv og gaffel før du serverer.
Serveres med chips eller ris.
Kommentarer
Legg inn en kommentar