lørdag 21. september 2013

Mystiske myter om den mystiske reven!

Ylvis-brødrene har igjen slått til!Bård som reven.
 
Vegard som reven.

Musikkvideoen "The Fox" har blitt et fenomen på YouTube, og nå har gutta også opptrådd med låta på Ellen De Generes sitt show.


Kanskje dette er deres 15 minutter med berømthet i USA, men i Norge har de uansett et solid feste som to meget kreative, talentfulle og morsomme typer, som sikkert har mange år med artig musikk, sketsjer og "revestreker" foran seg.

Spørsmålet som alle nå stiller seg, er selvfølgelig hva slags lyd rødreven lager. De fleste vet nå at det er en varsellyd, et skingrende bjeff om natta, som er veldig guffent å høre når man ikke vet hva det er.

I videoen ser vi en animert rev selv svare på spørsmålet, det er lattervekkende og stilig på slutten, mens Ylvis selv er litt skuffa, for de vet jo ikke svaret på gåten....

"Alle" har nå hørt om "The Fox" og Ylvis. Noen liker den/dem, andre synes den/de er teite. Vel, smaken er som baken: Den er delt.

Vegard, Bård og Calle.
Men disse gutta får i alle fall min "likes" forever and ever. De tør å være barnslige så det holder! I like! Jeg liker! Hati-hati-hati-ho!!!!

Og er du litt småuggen og deppa en dag, er det bare å sette på en video fra Youtube med dem og le deg ut av elendigheten. Elevatorscenene er elleville, og også når de synger i taxi, og for fulle folk.

Her er deres siste:

http://www.youtube.com/watch?v=ua1FAlHt_Ys

Den er ikke deres beste, men den tar hyttelivet på kornet, og ikke minst at du selv kanskje elsker det "håpløse" livet der, men ikke dine nærmeste!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar