søndag 26. mai 2013

Grønn flytende guffe til kvelds. Tør du lese videre?

Kosestund med spinatsuppe og brød
 
Den er grønn, men slettes ikke guffen!

De som sier at de ikke liker spinat, har ikke smakt min spinatsuppe!!! Dette er min enkleste oppskrift, men med gode råvarer blir dette en super kveldsmat med en venninne eller to, eller typen.

Du trenger:

  • 1 stor pakke spinat, ferdigvasket
  • 1 pk Toro kremet spinatsaus
  • ca. 2 dl matfløte
  • 7 dl kyllingkraft/grønnsakskraft

Dette gjør du:
  • Riv av stilkene på spinaten og surr den i litt kokende vann i en kjele i 2 minutter. Press vannet ut av bladene.
  • Ha kraft og spinatblader i en kjele og kok i 25 minutter.
  • Spe i etter hvert med ferdigposen.
  • Bruk stavmikser eller blender og purer suppen. Vær forsiktig om den er varm!!
  • Bring opp til kokepunktet, spe med fløte til suppa er fin.

Server med brød, ost, salat, deilig røkelaks, anything!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar