lørdag 8. januar 2011

GRILLET LAMMERIBBE




Ja, da jeg kjøpte lammeribbe på impuls, ble det mannen min som måtte tilberede den.

Til ca 4 personer

2 kg lammeribbe
1 ts salt
1 ts pepper
1 ts rosmarin
1/2 ts timian

marinade:

1 dl rapsolje
1 ss tigersaus eller cayennepeppersaus
1 ss soyasaus
1 ts tomatpuré

Gni ribba inn med krydre. Lag marinade og pensle på. La trekke i ca 1 time, om du har tid:)

Grilles på 100 grader på rist i stekeovnen høyt oppe, men ikke helt under grilleelementet. Grilles i 2 timer, og vendes hver halve time. Husk å kle en dyppanne med alufolie i bunn av ovnen, for her drypper det mye deilig kraft.

Siste 45 minuttene setter du varmen opp til 250 grader. Sjekk om den er ferdig.

Lag evt saus med sjyen. (Enkelt å blande krafta med sjysaus på pose...)
Server med ris og det du liker best. Jeg hadde min grønnsakstagine...

NAM NAM NAM - GUD SÅ GODT DETTE BLE!!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar