ANITAS PYTT I PANNE
Ja, jeg har oppskrift på denne retten, med inspirasjon fra Findus sin, som mannen min synes er god.
1 løk, opphakket
Litt purreløk om du har
4-5 strimler paprika
ca 5 kokte poteter, i terninger
2 karbonader, i terninger
1 løk, opphakket
Litt purreløk om du har
4-5 strimler paprika
ca 5 kokte poteter, i terninger
2 karbonader, i terninger
1-2 pølsesnabber, om du liker pølser godt!
1 gulrot, kokt og skåret i små stykker
Piffi, Worchestershiresaus, HP-saus, salt, pepper.
Dette gjør du:
Stek løken(e) i smør ca 2-3 minutter på middels varme. Ha i paprika og karbonadeterningene, og stek i 3-4 minutter til de er litt brunet.
Ha så i poteten og gulrotbitene og stek til poteten er brunet, ca 5 min. til.
Krydder velger du selv, salt og pepper anbefales i alle fall. Og en liten dæsj
HP-saus eller/og Worchestershiresaus. Ha gjerne frisk krydder når du serverer,
som koriander, dill eller en urt du selv elsker.
Serveres med brød, fetaost, oliven, egg, your name it.
LYKKE TIL!
1 gulrot, kokt og skåret i små stykker
Piffi, Worchestershiresaus, HP-saus, salt, pepper.
Dette gjør du:
Stek løken(e) i smør ca 2-3 minutter på middels varme. Ha i paprika og karbonadeterningene, og stek i 3-4 minutter til de er litt brunet.
Ha så i poteten og gulrotbitene og stek til poteten er brunet, ca 5 min. til.
Krydder velger du selv, salt og pepper anbefales i alle fall. Og en liten dæsj
HP-saus eller/og Worchestershiresaus. Ha gjerne frisk krydder når du serverer,
som koriander, dill eller en urt du selv elsker.
Serveres med brød, fetaost, oliven, egg, your name it.
LYKKE TIL!
Kommentarer
Legg inn en kommentar