onsdag 5. januar 2011

ANITAS PYTT I PANNE


Ja, jeg har oppskrift på denne retten, med inspirasjon fra Findus sin, som mannen min synes er god.

1 løk, opphakket
Litt purreløk om du har
4-5 strimler paprika
ca 5 kokte poteter, i terninger
2 karbonader, i terninger
1-2 pølsesnabber, om du liker pølser godt!
1 gulrot, kokt og skåret i små stykker
Piffi, Worchestershiresaus, HP-saus, salt, pepper.

Dette gjør du:

Stek løken(e) i smør ca 2-3 minutter på middels varme. Ha i paprika og karbonadeterningene, og stek i 3-4 minutter til de er litt brunet.
Ha så i poteten og gulrotbitene og stek til poteten er brunet, ca 5 min. til.
Krydder velger du selv, salt og pepper anbefales i alle fall. Og en liten dæsj
HP-saus eller/og Worchestershiresaus. Ha gjerne frisk krydder når du serverer,
som koriander, dill eller en urt du selv elsker.

Serveres med brød, fetaost, oliven, egg, your name it.


LYKKE TIL!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar