Panert fisk med ratatouille
Nam, nam. Dette blir godt! Oppskrift slik min kollega Ingrid lager den.
4-5 filétbiter fersk torsk, maks 400 gram
Ha krydder på bitene - salt, pepper, paprika og curry pleier å bli godt.
Rull dem i melblanding (med salt og pepper). Rull dem deretter i pisket egg. Rull dem så i strøkavringblanding (fra ICA), og stekes i 4-5 minutter på hver side på middels styrke. Deretter kan du småsteke dem litt til de er ferdige.
Ratatouille
1 liten løk
3 hvitløksfedd
1 rød paprika
1 orange paprika
1/2 squash
nesten en boks hakket tomat (Mutti eller Biona er bra!)
1 ss pizzakrydder,
1/2 ss salt,
1/2 ss pepper,
gjerne friskhakket krydder,
4 dråper tabasco,
vann
Stek løk i litt olje, ha i hvitløk og paprika og stek litt til. Ha i krydrene og rør rundt, ha så tomat over og en knivsodd sukker. Ha i 2-3 dl vann (så det dekker alt akkurat). Ha i tabasco.
Kokes i ca 15 minutter eller mer om du har lyst. Serveres med ris eller småpoteter. Nydelig!
4-5 filétbiter fersk torsk, maks 400 gram
Ha krydder på bitene - salt, pepper, paprika og curry pleier å bli godt.
Rull dem i melblanding (med salt og pepper). Rull dem deretter i pisket egg. Rull dem så i strøkavringblanding (fra ICA), og stekes i 4-5 minutter på hver side på middels styrke. Deretter kan du småsteke dem litt til de er ferdige.
Ratatouille
1 liten løk
3 hvitløksfedd
1 rød paprika
1 orange paprika
1/2 squash
nesten en boks hakket tomat (Mutti eller Biona er bra!)
1 ss pizzakrydder,
1/2 ss salt,
1/2 ss pepper,
gjerne friskhakket krydder,
4 dråper tabasco,
vann
Stek løk i litt olje, ha i hvitløk og paprika og stek litt til. Ha i krydrene og rør rundt, ha så tomat over og en knivsodd sukker. Ha i 2-3 dl vann (så det dekker alt akkurat). Ha i tabasco.
Kokes i ca 15 minutter eller mer om du har lyst. Serveres med ris eller småpoteter. Nydelig!
Kommentarer
Legg inn en kommentar