Anitas deilige pizzasnurrer
Disse smaker helt fantastisk når de er nystekte! |
Slik ser de ut på brettet |
skikkelig pizzasnurr!
Her har jeg brukt min vanlige pizzasausoppskrift,
og laget snurrer i stedet for pizza.
Du trenger:
400 gram kjøttdeig
1 stor løk
2 fedd hvitløk
1 boks tomat
2 ss pizzakrydder
1 ts paprikakrydder
1 boks tomatpure
salt/pepper
1 pk pizzaost
7 dl mel
3 dl lunkent vann
1 snau pakke gjær
1/2 ts salt
Dette gjør du: Stek løk og kjøttdeig brunt. Ha i hvitløk og krydrene, og la tomatpureen surre litt i oljen i panna. Rør inn tomater og fyll på med 1 1/2 dl vann. Småkok i 25 minutter.
Deig: Rør sammen ingrediensene, elt i 10 minutter for hånd, eller i maskin. Hev 1 time.
Kjevle ut til to rektangler på ca 60 x 25 cm. Fordel fyllet, men ikke på de ytterste 5 centimetrene på den ene langsiden. Rull sammen som en pølse og skjær opp i 5 cm brede biter. Start rullingen fra den siden som har fyll helt ut på siden. Legg dem på bakepapir på stekebrett, dryss over ost, og etterhev under et klede. Stekes midt i ovnen i 14-17 minutter på 225 grader.
Kommentarer
Legg inn en kommentar