Mine Fem På Topp Feel Good Komedier

Lurer du på hva slags film du skal se en søndagskveld, når TV-kanalene kun tilbyr James Bond eller "Alle elsker Mary" eller Fleksnes?

Har du lyst å le litt, og føle litt, og være litt crazy? Da kan du se en av filmene på min 5 på topp liste for tida, der jeg forklarer hvorfor de treffer MEG rett hjemme, og gjør meg HAPPY.

Nr 5. Nacho Libre:


Jack Black spiller Nacho, en fattig munk på den meksikanske landsbygda, med et brennende ønske om å bli fribryter. Nacho er ikke alltid like smart, men han har ståpåvilje til tusen, og en fantastisk måte å formulere seg på.

Filmen viser hvordan han tar et oppgjør med de begrensningene samfunnet rundt ham har satt opp. Den er supermorsom, og har artige sanger, og herlige sitater å minnes.
 

 

Nr 4: Den Rosa Panteren 2.


Inspektør Closeau: En vandrende katastrofe.
La oss ikke ta livet for høytidelig!

Steve Martin er en utmerket inspektør Closeau, og i denne filmen gir meg latterkrampe på latterkrampe i situasjonene med den stupide politimannen, som likevel ender opp med å løse svaret på gåten som stilles i begynnelsen.

Scenen der han kler seg ut som paven, og går ut på balkongen på Petersplassen, og deretter ramler utfor, er genial! Må ses!

Nr 3. Freaky Friday


Å bytte kropp = artig komedie!
Jamie Lee Curtis og Lindsay Lohan spiller mor og datter i en forvekslingskomedie som er helt utrolig bra, det finnes ingen dødpunkter, og den kan ses om og om igjen.

Ikke bare gir filmen full uttelling på alle komiske poeng, den er også en feel-good film som kan gi deg en tåre i øyekroken..

(Sjekk også ut: The Change Up, litt vulgær, men bra!!)


Du bør se denne filmen!

Nr 2. Blades of Glory


Crazy-komedie om to bitre kunstløprivaler som slår seg på lag for å gjøre comeback på isen.

Ubetalelig! Jon Heder (han lyse) burde være i mange flere komedier!

Nr 1.Hot Fuzz

Enhver film med Simon Pegg er ikke bortkastet tid å se på, og Hot Fuzz peker seg ut som en av hans beste.

En overivrig purk sendes fra London til landsbygda, og ting begynner å skje...


Kommentarer

Populære innlegg