Gi meg mitt daglige ostesmørbrød.....
![]() |
Ostesmørbrød er alltid en suksess hos meg. |
I dag er jeg dessverre fri for ost, og dermed ble det bare gørr kaffe (har en melkesjokoladerull i kjøkkenskuffa, dog...), og jeg får drømme meg inn i en verden der ostetråder og litt ketchup og brød lander i munnen min...
Mmmmm.
Du trenger:
Loff eller annet brød. Ikke hardt, kompakt grovbrød, det gir ikke den rette konsistensen.
Sennep? Om du liker det.
Litt ferdig pizzasaus på flaske fra Santa Maria - ja, absolutt! Ketchup går også.
To skiver gulost. Jeg foretrekker Norvegia og Jarlsberg. Styr unna Coop sin ost, og Synnøve.
Litt oregano/pizzakrydder/salt/pepper.
Eventuelt smør og kjøttpålegg revet i biter
Fremgangsmåte:
Varm stekovnen til 250 grader med grillelementet på. Jeg har hurtigvarmefunksjon, og har du det, bruker du den først noen minutter, før du slår på grillen.

Kokketips:
Du kan også lage dette i stekepanne med lokk, men den aller enkleste varianten er nok mikroen, selv om jeg helst styrer unna den. Men: En liten raclette er super for å lage ostesmørbrød! Den blir utrolig fort varm, og du setter den først litt under, så litt over. Anbefales!!!!
Kommentarer
Legg inn en kommentar