STEKT SEI I FLØTESAUS
Dette er en fin rett som kamuflerer litt av den smaken som gjør at mange velger bort sei. Men sei er godt!
Du skjærer ca 500 gram renskåret filét uten bein og skinn i middels store biter. Krydre dem godt med salt og pepper, litt curry (gjerne en sterk curry) og paprika. Kanskje piffi, om du liker det. Legg dem i en melblanding med salt og pepper, og dryss av dem slik at kun et tynt mellag er igjen på fisken.
Stek den i middels varm panne med margarin i ca 15-20 minutter, snu dem av og til. Se etter tegn på at fisken begynner å bli ferdig. Når den begynner å løsne fra hverandre, er den garantert ferdig!
Siste minuttene har du i en dæsj matfløte, kanskje 1 dl, og lar det trekke med fisken.
Server det med ris/potet.
Du skjærer ca 500 gram renskåret filét uten bein og skinn i middels store biter. Krydre dem godt med salt og pepper, litt curry (gjerne en sterk curry) og paprika. Kanskje piffi, om du liker det. Legg dem i en melblanding med salt og pepper, og dryss av dem slik at kun et tynt mellag er igjen på fisken.
Stek den i middels varm panne med margarin i ca 15-20 minutter, snu dem av og til. Se etter tegn på at fisken begynner å bli ferdig. Når den begynner å løsne fra hverandre, er den garantert ferdig!
Siste minuttene har du i en dæsj matfløte, kanskje 1 dl, og lar det trekke med fisken.
Server det med ris/potet.
Ha i litt soyasaus på slutten, ha blir det godt da.
SvarSlettDet var en god ide! Soyasaus er en "høydare"!
SvarSlett