VERDENS BESTE PIZZASNURRER
Her tar du vanlig pizzabunnoppskrift og vanlig kjøttsausoppskrift som du finner i min originale pizzaoppskrift.
Det du gjør, er at etter du har hevet deigen, kjevler du den ut i to like store deler (50 X 25 cm). Så har du noen spiseskjeer pizzasaus over hverdel, og ca 2 dl revet ost over hver del. Rull det sammen til en pølse og hakk i 5 cm store biter.
De setter du på en smurt bakeplate til etterheving i 20 minutter.
Sett ovnen på 225 grader eller 180 grader varmluft (kanskje litt høyere på varmluft, du må følge med underveis).
Stek midt i ovnen i 15 minutter. Etter 10 minutter tar du ut snurrene og har litt ekstra ost over, det synes i alle fall jeg er godt!
Det du gjør, er at etter du har hevet deigen, kjevler du den ut i to like store deler (50 X 25 cm). Så har du noen spiseskjeer pizzasaus over hverdel, og ca 2 dl revet ost over hver del. Rull det sammen til en pølse og hakk i 5 cm store biter.
De setter du på en smurt bakeplate til etterheving i 20 minutter.
Sett ovnen på 225 grader eller 180 grader varmluft (kanskje litt høyere på varmluft, du må følge med underveis).
Stek midt i ovnen i 15 minutter. Etter 10 minutter tar du ut snurrene og har litt ekstra ost over, det synes i alle fall jeg er godt!
Kommentarer
Legg inn en kommentar