VERDENS BESTE LAMMEKJØTTDEIG MED AUBERGINE
Dette er en oppskrift fra "kefta, kobba, kosi", som jeg har moderert og forenklet litt. Smaker godt!
1/2 kg lammekjøttdeig
1 løk
4 fedd hvitløk
2 ts spisskummen
2 ts garam masala
1 ts paprika
1 stilk stangselleri
3 auberginer
1 grønn paprika
1 potet i skiver
2 dl hakket tomat
1 glass tomatpure(ca 180 gram)
salt og pepper (ca 2 ts av hver)
Del auberginene i skiver, salt dem, og legg dem til side
I mens kutter du løkene og steker dem med stangselleri i litt olje og evt
litt smør. Ha i kjøttdeigen, og stek. Bland i krydrene, og salt og pepper.
Skyll av aberginene og tørk dem med litt kjøkkenpapir, ha i blandingen og stek videre en stund. Ha i hakket paprika og skivet potet. Ha i hakket tomat og rør. Bland så i 4 dl kokt vann med tomatpuré, ha gjerne litt sukker på toppen (en knivsodd).
Så rører du godt, og lar det hele koke i ca 30 minutter med lokk.
Serveres med hvit ris og salat. Smaker godt!!!!
Kommentarer
Legg inn en kommentar