søndag 11. april 2010

VERDENS BESTE GRØNNSAKSSTUING

Dette er en deilig og litt skarp grønnsaksrett jeg pleier å servere til stekt torsk og laks.

Ingredienser:

1 løk
2-3 fedd hvitløk, presset
1 valnøtt stor bit fersk ingefær, raspet
Krydder:
Curry, paprika, spisskummen, piffi.


2 håndfuller med blomkål i små biter
1 gulrot i små biter

2 håndfuller broccoli i små biter
1/2 squash i små biter

1-2 dl hakkede tomater
2-3 dl vann

Kok vann med blomkål og gulrot, ca 10 minutter.

Stek løk lett i en kasserolle, ha i hvitløk og ingefær.

Ha i ca 1 ts av alle krydrene i, og rørestek i ca 1 minutt.

Ha i tomatene, og rør godt. Ha i blomkål og gulrot, og nok vann fra kokevannet til at
det dekker grønnsakene.

Så har du i broccoli og squash, og lar det koke med i ca 15 minutter.

Ha aldri mer vann enn at det såvidt dekker grønnsakene.

SMAKER NYDELIG!!!!!!!!!!1

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar