VERDENS BESTE GRØNNSAKSSTUING
Dette er en deilig og litt skarp grønnsaksrett jeg pleier å servere til stekt torsk og laks.
Ingredienser:
1 løk
2-3 fedd hvitløk, presset
1 valnøtt stor bit fersk ingefær, raspet
2 håndfuller med blomkål i små biter
1 gulrot i små biter
2 håndfuller broccoli i små biter
1/2 squash i små biter
1-2 dl hakkede tomater
2-3 dl vann
Kok vann med blomkål og gulrot, ca 10 minutter.
Stek løk lett i en kasserolle, ha i hvitløk og ingefær.
Ha i ca 1 ts av alle krydrene i, og rørestek i ca 1 minutt.
Ha i tomatene, og rør godt. Ha i blomkål og gulrot, og nok vann fra kokevannet til at
det dekker grønnsakene.
Så har du i broccoli og squash, og lar det koke med i ca 15 minutter.
Ha aldri mer vann enn at det såvidt dekker grønnsakene.
SMAKER NYDELIG!!!!!!!!!!1
Ingredienser:
1 løk
2-3 fedd hvitløk, presset
1 valnøtt stor bit fersk ingefær, raspet
Krydder:
Curry, paprika, spisskummen, piffi.
2 håndfuller med blomkål i små biter
1 gulrot i små biter
2 håndfuller broccoli i små biter
1/2 squash i små biter
1-2 dl hakkede tomater
2-3 dl vann
Kok vann med blomkål og gulrot, ca 10 minutter.
Stek løk lett i en kasserolle, ha i hvitløk og ingefær.
Ha i ca 1 ts av alle krydrene i, og rørestek i ca 1 minutt.
Ha i tomatene, og rør godt. Ha i blomkål og gulrot, og nok vann fra kokevannet til at
det dekker grønnsakene.
Så har du i broccoli og squash, og lar det koke med i ca 15 minutter.
Ha aldri mer vann enn at det såvidt dekker grønnsakene.
SMAKER NYDELIG!!!!!!!!!!1
Kommentarer
Legg inn en kommentar